Lajme

Njoftim

Nisur nga lajmet e publikuara në media për ndërprerje të kontratave të specializantëve, Operatori i Sherbimeve te Kujdesit Shendetesor sqaron […]

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre […]

Punësimi i mjekëve

Punësimi i mjekëve në spitale apo qendra shëndetësore, do të bëhet përmes portalit. Për dy ditë me radhë, në ambientet […]