Publikohet Lista e Aplikanteve te Kualifikuar : Faza I. (Shiko Njoftimin)

Faza II (vleresimi me shkrim) do te zhvillohet Diten e Enjte (20 Gusht),  prane zyrave te Institucionit ne adresen Rruga e Dibres, nr. 12, ne oraret si vijon: 

Ora 13:00: Kandidatet per pozicionin:

  • ​Specialist prane Sektorit te Optimizimit dhe Racionalizimit te Sherbimit (Drejtoria e Racionalizimit te Kujdesit Shendetesor):

Erlini Kokalla

Erjona Aliaj

Hygerta Farruku

Brikena Preni

Juna Mali

Ora 15:00: Kandidatet per pozicionet: 

  • ​​Specialist prane Sektorit te Ofrimit te Sherbimeve Shendetesore (Drejtoria e Ofrimit te Kujdesit Shendetesor)
  • Specialist prane Sektorit te Analizes dhe Kostimit (Drejtoria e Racionalizimit te Kujdesit Shendetesor)
  • Specialist prane Sektorit te Administrimit te Burimeve Njerezore (Drejtoria e Finances dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
  • Pergjegjes prane Sektorit te Administrimit Financiar dhe Buxhetor (Drejtoria e Finances dhe Sherbimeve Mbeshtetese)

Erjona Aliaj

Juna Mali

Bukurie Hysenaj

Igli Tola

Eriola Xhelaj

Edlira Kushi