Shërbimi i Epidemiologjisë dhe Shëndetit Mjedisor në Njësinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Tiranë në fushatë sensibilizimi për vaksinimin me vaksinën Fruth – Rubeolë – Parotite.

Falenderojmë shkollën “Hafiz Ibrahim Dalliu” për bashkëpunimin, duke i bërë thirrje gjithë prindërve që ende nuk kanë vaksinuar fëmijët e tyre për t’i drejtuar drejt qendrave shëndetësore për kryerjen e vaksinës Fruth – Rubeolë – Parotite.

Mbrojmë veten dhe komunitetin!