Lajme

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre […]

Punësimi i mjekëve

Punësimi i mjekëve në spitale apo qendra shëndetësore, do të bëhet përmes portalit. Për dy ditë me radhë, në ambientet […]